SFO (Fritteren)

Øster Jølby Friskoles SFO


Til dagligt kalder vi vores SFO for ”Fritteren”, hvilket også stemmer overnes med den pædagogiske tankegang, hvor der er fokus på at tilbyde børnene et fritidstilbud, hvor de kan lære gennem leg og fri udfoldelse. Børnene udvikler fantasi og sociale færdigheder i hinandens samvær med støtte fra de voksne. Fritteren er i øvrigt fuldstændig skærmfri. Her er hverken Tv, playstation eller mobiltelefoner, og det er et helt bevist pædagogisk valg.


Vi finder det vigtigt, at børn har tid til at være børn, tid til fordybelse, tid til kreativt samvær og forståelse for, at der skal være plads til alle. Det er vigtigt for os at tiden i ”fritteren” ikke blot er en forlængelse af skoledagen. Det er børnenes fristed, hvor det er trygt og sjovt at være.

 

Rammerne

De fysiske rammer er unikke. Fritteren har sit eget hus med tilhørende have, og børnene har selvfølgelig også adgang til skolens faciliteter, hvilket skaber rig mulighed for fri leg, eller aktiviteter som er planlagt af medarbejderne. Vi er meget ude, hvor børnene har mulighed for at:

Bygge huler, spille fodbold, stikbold og lignende. Er vejret dårligt, så kan der tumles i det nye motorikrum eller hygge indendørs med en bog, perleplader eller i sløjdlokalet.


 

Mad

Personalet sørger for at børnene får mad hver dag i SFO. Der tilbydes morgenmad til de morgenfriske, og der serveres også eftermiddagsmad for børnene mellem klokken 13-14.00. Vi er så heldige at have en køkkenmedarbejder, som bager boller, pizzasnegle og pølsehorn til børnene. Derudover bliver der også dagligt skåret frisk frugt til børnene.

 Praktisk info

SFO'en har åbent dagligt fra kl. 6.15 - 8.00 og igen fra kl. 11.45 - 17.00 (dog fredag lukker vi kl. 16.00).

En fuldtidsplads koster 900 kr. i måneden, mens en bussfo (mad og følgen til første bus) koster 375 kr.

Det koster 1.440 kr. pr. måned for 2 eller flere børn. Der betales for 11 måneder pr. år.

 

Kontakt SFO på 97741236 eller Lene: 28251799