Skak

Skak undervisning

Det er med store glæde at vi nu i samarbejde med Per Mouritsen, som er far til to af vores elever, kan tilbyde skoleskak.


Skoleskak er noget, som der gennem mange år har været stor tradition for her på stedet, og det er glædeligt, at vi kan tilbyde det igen. Foruden at være et sjovt og taktisk spil, så har skak mange gode egenskaber. skak hjælper til fordybelsen, det hjælpe til matematikforståelsen, det hjælper på samarbejde og så kan det også øge trivslen.

 

Per, som skal stå for skakundervisningen, har en lang baggrund indenfor skoleskak. Han har spillet skak på klub plan i sine ungdomsår. Har træner titel som National Instructor udstedt af FIDE (der er 3 i Danmark med denne titel). Har undervist børn i skak på fuldtid i 5 år, da han boede i Sydney, hvor han arbejdede for Sydney Academy of Chess. Højeste rating har været på ca. 1800, og har en gang slået en FIDE Master i et turneringsparti.

 

Det må siges, at vi nu kan få potentiale til at stille med et stærkt hold til skoleskak. Der bliver afholdt turneringer rundt om i landet, som vi på sigt gerne vil deltage i. I første omgang er målet at få startet et hold op, hvor hyggen og fællesskabet omkring skakspillet er i hovedsædet.

 

Undervisningen foregår ligesom efter skoletid, og er gratis. Alle elever kan deltage.


Det bliver hver torsdag klokken 13 – 14.

Undervisningen starter torsdag d. 9. november 2023.


I melder jeres børn til ved at sende en mail til kontoret kontor@ojf.dk